Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2009 20:38 - Национализмът
Автор: bnsbsl Категория: Политика   
Прочетен: 831 Коментари: 1 Гласове:
0



Национализмът е политическо течение, което няма давност, тъй както няма давност любовта към родителите ни! Обичаш родителите си цял живот, готов си на всичко за тях. Същото е и с обичта към Родината. Когато в миналото Велика България покоряваше цели народи и печелеше славни битки тя бе водена именно от такива водачи - непоколебими националисти. Типа мислене, който поставя интереса на Родината и народа над всичко. Бранене и облагодетелстване на Родината и народа й с цената на всичко, особено в трудни моменти, когато положението е тежко. Защото няма по-важно и скъпо от това народа и държавата да просперират. Понякога в моменти, когато врага се крие сред народа и руши това, което е издигнал, руши традициите и културата му, или просто пречи на нормалния човек да живее спокойно трябва да се прояви една форма на егоизъм, която няма народ на тоя свят, който да не е използвувал! Пълно изтребление на този невидим враг, скрит сред народа. Да, примитивно е, но това е решението, благодарение на което днес България все още съществува! Днес такова действие веднага ще бъде заклеймено от лицемерните политически групировки, които въртят света от типа на ЕС, но това няма значение, защото след векове, когато поколенията четат и учат този исторически момент ще знаят, че това е напълно оправдано действие, което обстоятелствата са изисквали!

 

Всеки човек трябва да знае и познава историята на страната. Защото няма българин, който знае славната ни история и не е горд. Защото имаме славни победи над славни врагове, имаме големи подвизи. Дали сме и ние много на света! Не се подценявайте, българи! Важно е да знаете, че днешния световен ред се опитва да възпита у вас точно това - да не обичате родината и културата си, а тъкмо наопаки да се кланяте на чужди кумири и чужди култури. Това се налага ежедневно чрез телевизии и медии. Кога за последно прочетохте нещо свързано със славната ни история във вестника? Някаква подобна рубрика да сте видели изобщо в голям ежедневник? Хайде, по телевизията тук-таме пускат нещо свързано с великата ни история, но далеч не е достатъчно. За сметка на това чуждите ценности се наливат като през фуния, право в главите на подрастващите.

 

България днес е слаба държава. След 13 века, повечето от които славни времена, нормално е да има приливи и отливи. Сега сме в един отлив, от който трябва да изплуваме и това е възможно само ако имаме волята и следваме националистическите идеали. За любов към Родината, семейството, културата…за солидарност между сънародниците ти! Да си националист означава да ти пука! Да се опълчваш срещу манипулираната преса, срещу крадливата власт, срещу бюрократичната машина, чиято функция е да те смаже и е адски тромава и калпава! Срещу всяка неправда извършена срещу народа и държавата! Да помниш историята и да я напомняш! Да си буден българин. Бъди такъв! Бъди горд и възпитай у себе си идеалите, които водеха Левски в дейността му срещу турския поробител. Или когато Аспарух безскрупулно погазваше всеки противник. Или когато кан Крум хвана Никифор и си направи чаша от черепа му, от която отпиваше гордо!

 

Възпитавайки у българските деца национализъм ние възпитаваме у тях далеч по-добри ценности от налаганите ежедневно във филми, реклами и прочее, което могат да видят по телевизията. Най-важното обаче е, че възпитаваме у тях респект и възхищение спрямо хората проливали кръвта си 13 века, за да могат те днес да се нарекат “българи”. Без ние да им даваме уклон на мисълта у тях ще изникне въпроса: “След като 13в. български воини са проливали и пояли земите ни с кръвта си редно ли е да стоя със скръстени ръце, докато малцинствата ни скачат по главите и ни правят техни роби в собствената си държава? А докога ще търпим некадърните си управляващи? Не е ли време да им дадем урок?!“

 

Ако искаш бъдеще, искай сили на реда срещу хаоса. Нека се обединим под националистическата кауза за силна България като народ, а не овце и тръгнем като легиони срещу новия поробител!

източник: http://bg.altermedia.info



Гласувай:
0



1. анонимен - vanito
21.07.2009 20:57
НОВИЯ ПОРОБИТЕЛ НА БЪЛ.НАРОД Е ТОЗИ Т.Н ЕС,ЗАЩТО НЕ МОГАТ ДА ГО РАЗБЕРАТ НАШИТЕ ДЕЦА,НЕЗНАМ КАК ДА СЕ ПРЕБОРЯ С ТОВА,ВИНАГИ СЪМ ГОВОРИЛА НА МОИТЕ ДЕЦА-КАК,Ч/З ТЯХ ТОЗИ Т.Н. ЕС ЩЕ НИ ПОРОБИ....НО УВИ.....ГЛАС В ПУСТИНЯ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bnsbsl
Категория: Политика
Прочетен: 108421
Постинги: 42
Коментари: 80
Гласове: 143
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930