Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2009 10:52 - Изпращаме нова рота в Афганистан
Автор: bnsbsl Категория: Политика   
Прочетен: 7259 Коментари: 35 Гласове:
0

Последна промяна: 04.08.2009 11:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В 11.30 часа в поделение 54 060 - Шумен ще се състои тържествена церемония за изпращане на Шеста пехотна рота от Българската армия за участие в операцията на Международните сили за поддържане на сигурността в Афганистан.

Моят коментар по темата: България и българската армия продължава да обслужва чужди национални интереси, като така се подлагат на риск човешките животи на много българи. Не съм съгласен с това!!! Надявам се всеки здравомислещ българин да ме подкрепи. И все пак нека пожелаем успех на нашите войници и да се завърнат в Родината живи и здрави!


Тагове:   армия,   родина,   рота,   Афганистан,


Гласувай:
0



1. mitternacht - ...
04.08.2009 12:16
и аз не съм съгласен, но какво от това.Пък и те отиват на стой риск, колкото и да е тъпо.Никой не е накаран насила.Виж, ако изведнъж получа повиквателна да отивам в Афганистан или Ирак... да да... ще ме хванат за....
както и да е.
Спокойно, Иран ще ги оправи всичките!
Да живеят арийските нации :)
цитирай
2. bnsbsl - Въпроса е друг.....
04.08.2009 12:29
Въпроса не е дали отиват на своя глава или пък колко им се плаща за това и темподобни, въпроса е в това, че се провеждат такива акции и наши сънародници загиват за чужди национални интереси. И добре - те отиват на своя глава, а тези които са ги изпратили там нямат ли съвест?!
цитирай
3. mirra - в тази рота замин а за втори път май ...
04.08.2009 14:55
в тази рота замин а за втори път май близък приятел, а сред изпращачите беше пълно с майки деца и бременни жени..... що за безумие е това?
цитирай
4. galindg - Българските мисии зад граница
04.08.2009 16:28
Всяка българска войскова единица изпратена в Ирак и Афганистан е в нарушение на международното право.
За нито една от тези държави няма решение на Съвета на ООН за изпращане на омиротворителни сили, нито даже решение на НАТО за изпращане на войски в тези райони.
Това си е чиста агресия под опеката на САЩ (новия Голям брат), пред който нашите некадърни управляващи се кланят.
Нали новото правителство се обяви за Правителство на промяната и Европейското развитие.
Докога ще слугуваме на чужди господари, а няма да зачитаме нашите български национални интереси?

Те горките войници отиват на мисии насила (заради кариерно развитие) или за пари.
А че не са подготвени нито материално, нито войсково за каквито и да е мисии, е направо очевадно.
Дано само да няма жертви!!!
цитирай
5. gpet - Глупости
04.08.2009 16:51
А според вас - тези, които не сте съгласни български войници да ходят на мисии зад граница, какво да стане с професионалната ни армия?
Нали участваме в подобни мисии заради опита, престижа и преди всичко сигурността на държавата.
Много е лесно да се стой за компютъра и да се правят коментари, но преди да пишите нещо по-добре разберете същността на проблема, а не само да си говорите.
цитирай
6. galindg - До gpet
04.08.2009 17:02
Не са глупости. Може да проверите предварително дали изобщо мисиите ни в Ирак и Афганистан са законни. За тях има само решение на НС на България. За да изпратим войски там, трябва да сме във война с тези държави. А ние не сме.
А за професионалната армия.
Който не одобрява водената политика, напуска армията.
Аз поне така направих!
цитирай
7. bnsbsl - До "gpet"
04.08.2009 17:24
Каква сигурност на държавата по дяволите, та това не е нашата война, не е мисия която е насочена за сигурноста на българския народ и (не знам за кой пореден път го казвам) не обслужва нашите национални интереси. Колкото до престижа и опита - ами не требваше да премахват задължителната военна служба и повече дисциплина и сериозност и ето ти го опита. Не смятам, че Ирак и Афганистан трябва да бъде опитното поле за нашите войници. Все пак става дума за човешки живот. "gpet", мисля, че ти си човека, който трябва да се замисли върху това, а не да седиш пред компютърчето си и да пишеш някви лекомислени коментарчета!
цитирай
8. анонимен - До gpet
04.08.2009 18:28
и каква сигурност ще дадат на държавата ни като отидат да защитават чужди интереси които не са наш проблем и не им е мястото там.ами професионалната ни армия е за това да защитава нашите БЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕСИ И БЪЛГАРИЯ.така че има хора които не са разбрали същността на проблема,но не сме ние.
цитирай
9. alexs - Мисля че много от заминавищите о...
04.08.2009 21:04
Мисля че много от заминавищите отиват по икономически причини ако откажат ще трябва да напуснат армията да станат безработни или пазачи за 300лв. на месец. И за тази мизерия ни докараха всички управляваши с далаверирите си.
А още по-лошо е че ние като данъкоплатци също плащаме за тези мисии в чужбина от българсия бюджет. За мисията в Ирак държавата даде стотици милиони близо милиард лева. Вместо да се помогне на социално слаби и болни ...........
цитирай
10. анонимен - аз лично ако съм на тяхно място ве...
04.08.2009 23:45
аз лично ако съм на тяхно място веднага ще откажа.майната им на парите.ако напуснат армията никой не ги кара да стават пазачи.могат да си намерят и друга работа.съгласен съм,че отиват по икономически причини,но ако нещо стане с тях и не си дойдат живи какъв е смисъла от парите тогава за какво ще са и да не говорим че имат семейства деца и така нататък.цялата система е такава в българия-сбъркана и управлявана от нещастници.
цитирай
11. mirra - това не е война на нашата държава, ...
05.08.2009 12:43
това не е война на нашата държава, това е безумието на един откачен властолюбец, управляващ умираща империя, който повлича след себе си всички дребни държавици, като нашата. Под дребни имам предвид, малки страни, без почти никаква стабилност и световно политическо влияние.
цитирай
12. gpet - България до преди 10 години беше ...
05.08.2009 15:36
България до преди 10 години беше изолирана държава.
БВП беше толкова ниско, че ... хората на Запад ни се смееха, нямаше инвестиции - бяхме забравена от Бога земя. Когато започнахме да се отваряме към международната общност - резултатите не закъсняха - а вече сме членки и на НАТО и на ЕС.
Това уважаеми как мислите е станало - без поемане на отговорности?
Изпращането на войници в мироопазващи мисии е вид отговорност...
Нима има човек в България, който смята, че ако не бяхме страна-членка на ЕС медицините щяха да излязат от либийския затвор - след толкова години прекарани в страдание ???
Затова трябва да се мисли глобално върху нещата - а не ... да казваме - те не защитават българските интереси... а някой дал ли е дефиниция за тези интереси?
НЕ е ли интересът ни - да сме уважаван актьор в международните отношения???
НЕ е ли интересът ни да се развиваме икономически и да превличаме чужди инвестиции?
НЕ е ли интересът ни защита и сигурност на всеки един български гражданин независимо къде се намира?

Затова - нека ... не правим пребързани коментари и заключения...
Вижте Америка - в качеството си на супер сила каква цена е заплатила - ако искаме и ние да станем /ако не супер сила, то поне уважавана държава/ - трябва да сме наясно в какво се захващаме.
цитирай
13. bnsbsl - Отговор
05.08.2009 16:03
Ами проблема тръгва още от влизането ни в НАТО и ЕС. Оттук идват отговорности, чието поемане не носи дивиденти за нас, а точно обратното. Превръщаме се буквално в роби. И сега не ни се смеят, така ли?! Да ама не...сега ни управляват и ще става още по-зле. Ето ти глобалното мислене върху нещата. Новия Световен Ред е тук и сега в нашата страна. Пък ти се "кефи", че сме по-известни......
цитирай
14. spasymyr - Правото е на всеки да избира
05.08.2009 18:06
Кой за каква кауза ще се бори и къде кокалите ще си остави си е негово право.На мен лично хич не ми е мъчно за такива, които са на страната на агресора.Гнусното в случая е в това, че после ще взимат пенсия от моите вноски и няма да ме питат давам ли или не,защото тези които ги пращат сега там ще напечатат пари и пак ще им дадат.За нас както се знае от столетия ще остане кризата.Направете си извода.
цитирай
15. анонимен - ние никога не сме били уважавани от ...
05.08.2009 19:06
ние никога не сме били уважавани от никоя страна.и как се развиваме икономически като ни затварят заводи предприятия купуват ги чужди и ни казват какво да правим.внасяме боклуците от китай турция и за каква икономика говорим.хората на запад още ни се смеят.даже имаше една картинка направена на тоалетна и България в нея.ти си прецени за какво ни смятат.и какво като сме членки на ес?да са ни станали заплатите европейски?пълни глупости.
цитирай
16. анонимен - Хахаха, комунягите се размърдаха ...
06.08.2009 18:17
Хахаха,комунягите се размърдаха най-сетне.Смятах след голямата им загуба на изборите и падането на сергея от власт са подвили опашки.Ама нищо такова няма.Червените са бетонни глави.Сега са върла опозиция на ББ,на НАТО и Запада.Давайте милички!Аре да видим докъде ще стигнете с гьонсуратлъка.Напускане на НАТО и Евросъюза няма ли предложите?Да върнем комунизма и Варшавския договор,а?
цитирай
17. анонимен - АНГЕЛОВ
07.08.2009 18:53
анонимен написа:
Хахаха,комунягите се размърдаха най-сетне.Смятах след голямата им загуба на изборите и падането на сергея от власт са подвили опашки.Ама нищо такова няма.Червените са бетонни глави.Сега са върла опозиция на ББ,на НАТО и Запада.Давайте милички!Аре да видим докъде ще стигнете с гьонсуратлъка.Напускане на НАТО и Евросъюза няма ли предложите?Да върнем комунизма и Варшавския договор,а?

ЗНАЧИ ВСЕКИ ПРОТИВНИК НА ТЕЗИ ГЕНОЦИДАЛНИ ВОЙНИ Е КОМУНИСТ ТАКА ЛИ ТЪПЧО!!СЪЖАЛЯВАМ АМА СИ В ГОЛЯМА ГРЕШКА НЯКОИ ХОРА ИМАТ МОЗЪК И МОРАЛ ЗА РАЗЛИКА ОТ МЕКОТЕЛИ И БЕЗРОДНИЦИ КАТО ТЕБ!!
цитирай
18. bnsbsl - Тоя анонимния(анимирания) с комунягите....
07.08.2009 19:49
......май нещо не е в час. За какви комуняги говори, въобще не разбирам. Как му е хрумнало, че сме такива, не знам....
цитирай
19. анонимен - ами човека се е объркал нещо. гос...
08.08.2009 19:54
ами човека се е объркал нещо.господине ние не сме от бсп а от български национален съюз-бнс гвардия и нямаме нищо общо с комунистите.ние милеем за България и за народа си за разлика от тях и другите партии!вземи се оправи и не говори глупости!!!
цитирай
20. 2dtop - :@
10.08.2009 22:24
Повечето изобщо не сте наясно! Хора минават през маса изпити и до последно се надяват да ги вземат в контингента. Да не казвам, че и рушвети се дават сигурно. Баща ми беше един от кандидатите за тази мисия! Познавам много други също икономически заинтересовани от тези мисии! Хората отиват в нея пустош за заплатата, която дори и не са си мечтали тук в България.
Погледнете го от друга страна! Не съм служил никога, но училището, в което уча и баща ми доста ме карат да гледам и от другата страна на нещата. За някои хора това е шанс да излязат от калта, за други - това е начин да се почувстват наистина войници. Да, защото зад тази служба наистина не се крие нищо хубаво и благодарно. Да, но в тази служба някои хора намират призванието си. За добро или лошо, тези хора трябва да ги има! Ние сме държава, която никога не е била неутрална и никога няма да бъде, но затова се искат жертви и се плаща цена! Войникът се калява в бой, а управляващите са съзряли в тези мисии възможност да сблъскат нашите сили с един реален, макар и невидим враг. Никой не отива без страх и смятам така трябва, но и никой не се връща разочарован. Противно на очакваното, войниците се записват повторно като кандидати за мисии.
Френският легион, Британската и Американската армии имат далеч по тежки условия, но винаги доброволци има. Не виждам причина да не се дава шанс и на нашата войска.
Имам желанието военната подготовка да се подобри и да се позволи дори на цивилни да преминат доброволно някакъв образователен курс по боравене с оръжие, защото (Да не дава Господ) не се знае кога ще се наложи да се ползва.
Афганистан, Ирак, Иран често звучат с радикалните си решения и също слагат понякога съветската или американската шапка само и само да си спечелят опеката на някои от големите държави. Какво би се случило с тях, ако се правят на девици до последно, можете ли да се сетите?
Защо си мислите, че страна като България може да се противопоставя политически и икономически, както на Русия, така и на САЩ?
Това да не ви е просто да не вземате страна ни на мама, ни на тати?
Всеки си има майстор и шеф! Колкото и да бойкотирате и скандирате, никой няма да ви отрази... най-малко САЩ ще приемат извинението, че форумните агенти на България не мислели еди-кое си за правилно...
Та в САЩ избират президент след президент само и само да се върнат силите им от далечния изток. Безчет интереси биват засегнати от изтегляне на войските. Обама да не е на 15, че да не го осъзнава?
цитирай
21. анонимен - АНГЕЛОВ
11.08.2009 13:41
2dtop написа:
Повечето изобщо не сте наясно! Хора минават през маса изпити и до последно се надяват да ги вземат в контингента. Да не казвам, че и рушвети се дават сигурно. Баща ми беше един от кандидатите за тази мисия! Познавам много други също икономически заинтересовани от тези мисии! Хората отиват в нея пустош за заплатата, която дори и не са си мечтали тук в България.
Погледнете го от друга страна! Не съм служил никога, но училището, в което уча и баща ми доста ме карат да гледам и от другата страна на нещата. За някои хора това е шанс да излязат от калта, за други - това е начин да се почувстват наистина войници. Да, защото зад тази служба наистина не се крие нищо хубаво и благодарно. Да, но в тази служба някои хора намират призванието си. За добро или лошо, тези хора трябва да ги има! Ние сме държава, която никога не е била неутрална и никога няма да бъде, но затова се искат жертви и се плаща цена! Войникът се калява в бой, а управляващите са съзряли в тези мисии възможност да сблъскат нашите сили с един реален, макар и невидим враг. Никой не отива без страх и смятам така трябва, но и никой не се връща разочарован. Противно на очакваното, войниците се записват повторно като кандидати за мисии.
Френският легион, Британската и Американската армии имат далеч по тежки условия, но винаги доброволци има. Не виждам причина да не се дава шанс и на нашата войска.
Имам желанието военната подготовка да се подобри и да се позволи дори на цивилни да преминат доброволно някакъв образователен курс по боравене с оръжие, защото (Да не дава Господ) не се знае кога ще се наложи да се ползва.
Афганистан, Ирак, Иран често звучат с радикалните си решения и също слагат понякога съветската или американската шапка само и само да си спечелят опеката на някои от големите държави. Какво би се случило с тях, ако се правят на девици до последно, можете ли да се сетите?
Защо си мислите, че страна като България може да се противопоставя политически и икономически, както на Русия, така и на САЩ?
Това да не ви е просто да не вземате страна ни на мама, ни на тати?
Всеки си има майстор и шеф! Колкото и да бойкотирате и скандирате, никой няма да ви отрази... най-малко САЩ ще приемат извинението, че форумните агенти на България не мислели еди-кое си за правилно...
Та в САЩ избират президент след президент само и само да се върнат силите им от далечния изток. Безчет интереси биват засегнати от изтегляне на войските. Обама да не е на 15, че да не го осъзнава?

Да ти имам извратената логика .Дай да нападаме суверенни държави които никога нищо не са ни направили и да им избиваме и изнасилваме жените и децата,да им заграбваме ресурсите само и само за да може някой тъп наемник да изкара някой лев и да се направи на герой пред беззащитните хора там.Против тези войни не сме само ние "форумните агенти" а цялата разумна част от човечеството от ,която ти не си явно.
цитирай
22. 2dtop - =)
12.08.2009 10:37
Явно защото сте много разумна част и затова никой не ви отразява. Явно не си разбрал, че ценностите на твоя малък семеен свят не са като тези в останалия. Колкото искаш се бори и оспорвай, въпреки че се съмнявам дълбоко да си отстоявал позицията си. В повечето случаи, само бръщолевите, мърморите, псувате докато пиете и пиете докато псувате.
Такива като теб мислят, че са част от гражданското общество на България. Гражданско общество, което само се оплаква, а нищо не предлага.
Политиката е много по-сложна и не толкова философска, колкото я изкарвате. Вземат се доста по-отговорни решения от това дали ти да прибираш децата от градина днес или жена ти. Със всяко едно решение и закон нечии интереси се засягат. Ако чувстваш, че българския контингент за Афганистан ти е проблем, моля, оргазнизирай се със съмишлениците си и апелирайте до подходящата за това институция да бъде върнат.
Ако се чувстваш толкова близък до истинските потребности и нужди на народа, моля, предложи решение за разумна военна подготовка и политическа независимост на България.
Но нека не ти напомням какво се е случвало със страната ти, когато България е оставала пасивна за случващото се в близкия и средния изток.
В тези държави, хората не са толкова добронамерени, и невинни и беззащитни, колкото ги мислиш. Те имат много по-развито чувство за агресия, от която и да било западна страна.
И, моля те, не обиждай българите, които отиват на мисии там. Тъп наемник не ти позволявам да наричаш нито един българин, освен теб самия.
Мнения като твоето не само, че не представя и защитава някаква позиция, но и обижда солидна група хора.
Така, драги г-н Агнелов, ако имате нещо лично към мен, можете да се обърнете към мен с ЛС, но наивното ви мислене и просташкия изказ не са за раздел Политика в блог-а, а по-скоро за раздел "Битови Комплекси"...
gpet, не се мъчи да обясняваш на хората за националните интереси, защото повечето изглежда не знаят и своите, та са тръгнали да размишляват на по-високо ниво. Мислят за бедните талибани. САЩ били агресори! Русия била агресор. ЕС ни тъпчел и ни се смеел. Дано такива хора никога не навлизат в политиката, че нищо хубаво не ни се пише... Ще се върнем отново 50 години назад
цитирай
23. 2dtop - Нека поздравя автора, който много ...
12.08.2009 10:54
Нека поздравя автора, който много разумно е представил темата и мнението си. Не очаквах да благодаря на българин, който е спестил обидите си по адрес на българи. В сегашни дни изглежда и такива похвали не бива да се спестяват. Малко останаха хората, които изпитват добри чувства към сънародниците си и не ги смятат за свои врагове.
Ако има някой от блог-а скала за определяне на степента на "българщина", бих искал да ми я представи. Аз съм много либерален човек и ще разгледам идеята.
Нека като се бием в гърдите, че сме българи, да не правим, изричаме и пишем антибългарски неща. Отнасяйте се с достойнство и уважение към всеки тук. Не сме нито добитък, нито неандерталци и стига да искаме ще спазваме добър тон
цитирай
24. анонимен - АНГЕЛОВ
12.08.2009 12:16
2dtop написа:
Явно защото сте много разумна част и затова никой не ви отразява. Явно не си разбрал, че ценностите на твоя малък семеен свят не са като тези в останалия. Колкото искаш се бори и оспорвай, въпреки че се съмнявам дълбоко да си отстоявал позицията си. В повечето случаи, само бръщолевите, мърморите, псувате докато пиете и пиете докато псувате.
Такива като теб мислят, че са част от гражданското общество на България. Гражданско общество, което само се оплаква, а нищо не предлага.
Политиката е много по-сложна и не толкова философска, колкото я изкарвате. Вземат се доста по-отговорни решения от това дали ти да прибираш децата от градина днес или жена ти. Със всяко едно решение и закон нечии интереси се засягат. Ако чувстваш, че българския контингент за Афганистан ти е проблем, моля, оргазнизирай се със съмишлениците си и апелирайте до подходящата за това институция да бъде върнат.
Ако се чувстваш толкова близък до истинските потребности и нужди на народа, моля, предложи решение за разумна военна подготовка и политическа независимост на България.
Но нека не ти напомням какво се е случвало със страната ти, когато България е оставала пасивна за случващото се в близкия и средния изток.
В тези държави, хората не са толкова добронамерени, и невинни и беззащитни, колкото ги мислиш. Те имат много по-развито чувство за агресия, от която и да било западна страна.
И, моля те, не обиждай българите, които отиват на мисии там. Тъп наемник не ти позволявам да наричаш нито един българин, освен теб самия.
Мнения като твоето не само, че не представя и защитава някаква позиция, но и обижда солидна група хора.
Така, драги г-н Агнелов, ако имате нещо лично към мен, можете да се обърнете към мен с ЛС, но наивното ви мислене и просташкия изказ не са за раздел Политика в блог-а, а по-скоро за раздел "Битови Комплекси"...
gpet, не се мъчи да обясняваш на хората за националните интереси, защото повечето изглежда не знаят и своите, та са тръгнали да размишляват на по-високо ниво. Мислят за бедните талибани. САЩ били агресори! Русия била агресор. ЕС ни тъпчел и ни се смеел. Дано такива хора никога не навлизат в политиката, че нищо хубаво не ни се пише... Ще се върнем отново 50 години назад




Имам сранното усещане че просто незнаеш на коя планета живееш, и на теб американците да ти изсипят 5 тона бомби на главата ти и да изнасилят и убият жена ти и децата ти и ти ще развиеш чувство на агресия.Светът за съжаление се ръководи от мизантропи а комлексари като теб си мислят , че знаят как седят нещата в глобален план.Позъкът ти е промит до неузнаваемост дори незнаеш къде се намираш , а като удобряваш тези безумни войни ,защо не ходиш ти да се биеш като си такъв смелчага.Българските войници там , че са прости наемници и пушечно месо така си няма какво да се лъжем,но за бой са най-вече продажните ни политици ,коййто въвличат България в такива конфликти само и само да угодят на силните на деня.Ти си пълен майтап, подкрепяш тези античовешки издевателства над невинни хора и в същото време ми говориш да сме спазвали добрия тон, лицемер евтин оправдавай се пред собствената си съвест не пред мен.Айде ближи си раните там и не се излагай повече така.
цитирай
25. 2dtop - +-+-+
12.08.2009 18:39
За известно време ме остави да си мисля кое е по-опасно. Да си глупав и да не го осъзнаваш или да си глупав и да се гордееш с този факт.
Откъде знаеш, че не съм искал да отида?
Светът си е само един... друг е проблема, ако същества от други "светове" живеят в теб.
След като знаеш кои са силните на деня защо спонсорираш ежедневно хазните им? Защо не отидеш да живееш в някоя гора например? Виждам си осведомен за мизантропи, илюминати и както искаш още ги наричай... Мъчиш се да успокоиш разни страсти, които не ти дават мира ли?
Винаги съм си бил малко шовинист и съм се опитвал да разбирам народната психология. Смея да твърдя, че съм развил някакво чувство за национална принадлежност и търся поводите за гордост от това да съм българин. Имам търпението и вярвам, че управниците ни не винаги взимат пагубни за нас решения.
Хора като теб са вредни за страната, защото вместо да се мъчат поне себе си да променят, бълват критики и клевети по останалите. Вярвам, че дълбоко в себе си си неблагодарно и злобно човече.
За пореден път обиждаш твои собствени сънародници, но нямам как да изразя разочарованието си от хора като теб, защото наистина трябва да сляза на твоето ниво.
Мозъкът ми, промит-непромит, винаги е имал дълбоко заложен респект към родината ми и независимо каква е тя, аз си я обичам, вярвам непреклонно в нея и съм готов да поема национална отговорност за състоянието й. Ти можеш да търсиш каквито и да било още оправдания за нравствения си упадък.
Антибългарско е да плюеш българи. Научи се да обичаш себе си и родината си, а после се учи да се правиш на добър човек.
Не се чувствам наранен, че да си ближа раните.
Ако автора скоро се появи, ще го помоля да изтрие този пост. Той е предназначен за Агнелов, но понеже троли нямам как да му пратя ЛС, за което се извинявам.

Поздрави
цитирай
26. анонимен - АНГЕЛОВ
12.08.2009 18:47
"Да си глупав и да не го осъзнаваш или да си глупав и да се гордееш с този факт."


Много добре го каза нямам какво да добавя.
цитирай
27. 2dtop - Сигурен съм, Агнелов, сигурен съм. ...
12.08.2009 20:14
Сигурен съм, Агнелов, сигурен съм.
Все още не си така категоричен и не мога да оценя точно към кои принадлежиш (знам само че си упорит в глупостта си).
Има една много нашумяла тема за осъдената българка в Македония. Но какво да ти разправям, достатъчно зает си да търсиш тъпотия в контингента за Афганистан, вместо да отсъдиш колко нелепо е българи да тормозят българи. На македонците, също както и на теб, най-лесно им е да обвиняват другите за собствените си несгоди. Ако такива хуманни люде като теб бяха насочили вниманието си към българите в Македония, такива въпроси нямаше да ни мъчат. Но не! По-удобно е да търсим под вола теле и да има за какво да се оплакваме. Нека изкарваме само другите малолумни и олигофрени, за да не избива собствената ни простащина.
Мен можеш и Дядо Торбалан да ме изкараш, но не можеш да затвориш посредствената си природа зад два реда зъби. Бъди такъв алтруист и хуманист за какъвто се имаш и виж с какво може да си полезен по проблема с Митрова. Ако не можеш, поне бъди полезен на себе си и не се подписвай с негативен почерк под всичко българско.
Каквото и да напиша повече, ще е единствено ласкателство за самоироничното ти поведение, ако така бих могъл да нарека най-изчерпателно умопомраченото ти човеколюбие и евтиното ти оказване от българи. Нима те не са също плод на системата, която те е пръкнала и теб? Или си мислиш, че си някакъв избран?
цитирай
28. bnsbsl - Предлагам ви......
14.08.2009 00:45
.....да спрете с личните нападки! Темата е много сериозна и не че ще променим нещо само с говорене и писане, на лично на мен ми беше интересно как мислят останалите по проблема. От празни приказки няма полза, още повече от караници и размяна на обидни думи!....
цитирай
29. анонимен - 18-И
16.08.2009 10:11
Щом не сте комуняги защо атакувате евроатлантическата ориентация на България заедно с комунягите,а? Някво разумно обяснение? Не сте,ама всъщност сте! Аз не гледам какво ми говориш,а какво вършиш.Ти щом си против военните мисии на Америка и Запада,значи си комуняга.Това че отричаш няма никакво значение за мен.Докажи че не си такъв.Що си против военните мисии на Америка и нашата логистична подкрепа? Нали не си комунист уж.Аре кажи ве боклук червен?
цитирай
30. анонимен - Напълно съм съгласен с мнението и ...
16.08.2009 10:28
Напълно съм съгласен с мнението и гледната точка на 2dtop.Нека кухите кратуни не се занимават никога повече с политика.Защото не разбират нищо от нея.С екстремните си,нелепи и смешни коментари(напълно откъснати от реалността) само вредят на страната си и всички нас.И с нищо не и помагат.
цитирай
31. bnsbsl - До анимирания......
16.08.2009 13:28
анонимен написа:
Щом не сте комуняги защо атакувате евроатлантическата ориентация на България заедно с комунягите,а? Някво разумно обяснение? Не сте,ама всъщност сте! Аз не гледам какво ми говориш,а какво вършиш.Ти щом си против военните мисии на Америка и Запада,значи си комуняга.Това че отричаш няма никакво значение за мен.Докажи че не си такъв.Що си против военните мисии на Америка и нашата логистична подкрепа? Нали не си комунист уж.Аре кажи ве боклук червен?

Тоя има няква грешка! Или аз не мога да разбера до мен ли се отнася коментара (до автора) или незнам?! Но май си е в голяма заблуда след като ме оцветява в червено. Ето краткия ми и точен отговор:
- първо, самите комуняги ни вкараха в ЕС, тъй че няма как да са против евроатлантическите ни отношения, а напротив!
- второ, абе виж ми постингите в целия блог против кои са и после лай!
цитирай
32. анонимен - Те ни вкараха в Евросъюза по принуда ...
16.08.2009 14:42
Те ни вкараха в Евросъюза по принуда за тях.След разпадането на бившият Съветски съюз нямаха вече никаква алтернатива.Второ ЕС не е НАТО.И Америка.
Мнозина си позволяват да плюят по ЕС като организация,бюрокрация и т.н.Но атаката срещу НАТО или военните мисии на Америка и нашата подкрепа за тях вече издава определени политически пристрастия.Репликата ми беше обща към 17.,18.,19. и други подобни птици.Не е към един човек само.Няма смисъл да ви чета целите блогове.Това че сте против американските мисии и българската рота В ПОМОЩ НА АМЕРИКА за мен е достатъчно.Човек който не е комунист едва ли ще има нещо против тия мисии.Нещата за мен са пределно ясни.
цитирай
33. bnsbsl - Анимирания (32-ри), започваш.....
16.08.2009 16:25
започваш да ме нервиш с тия комунисти мръсни! Български Национален Съюз е националистическа партия ако не си наясно! Май вярно не си. И май си изпаднал вчера от Марс и ти се червенее още пред погледа детински. Не, не, не, престани да се излагаш, моля ти се!
цитирай
34. анонимен - АНГЕЛОВ до 29
17.08.2009 20:18
Да против тези войни съм и всички войни по принцип, да против терористичната организация нато съм, да против човеконенавистната политика на СЕЩ съм, но не защото съм комунист или демократ или каквито и да е било други измислени определения а защото съм мислещо и морално човешко същество противопоставящо се на тиранията и злото в този свят независимо дали тези тирании идват под прикритието на една или друга идеология съществуваща само на хартия и никога в действителност.Разбра ли сега моито момче превзето и напето и с ръзмътена главичка от пропаганда и манипулации.
цитирай
35. анонимен - Те ни вкараха в Евросъюза по принуда ...
26.08.2009 16:34
анонимен написа:
Те ни вкараха в Евросъюза по принуда за тях.След разпадането на бившият Съветски съюз нямаха вече никаква алтернатива.Второ ЕС не е НАТО.И Америка.
Мнозина си позволяват да плюят по ЕС като организация,бюрокрация и т.н.Но атаката срещу НАТО или военните мисии на Америка и нашата подкрепа за тях вече издава определени политически пристрастия.Репликата ми беше обща към 17.,18.,19. и други подобни птици.Не е към един човек само.Няма смисъл да ви чета целите блогове.Това че сте против американските мисии и българската рота В ПОМОЩ НА АМЕРИКА за мен е достатъчно.Човек който не е комунист едва ли ще има нещо против тия мисии.Нещата за мен са пределно ясни.

Нямах намерение и аз да пиша тука но не се стърпях. Тъй като очевидно повечето са някакви тинейджъри - глупачета още не си залужава коментара. Но ти определено къртиш миФки и цепиш мрака с разбиранията си. От къде на къде който не харесва Америка и е против мисиите и е комунист ?! Нещо не си наред с главния май.Направи си справка примерно за Франция- една от най-демократичните държави, ама наистина БЯЛА държава. Та тази държава беше напуснала НАТО за известно време. Дане говорим , че държави като Испания, Италия , Япония и др. изтеглиха контингентите си от Ирак. Те сигурно са комунистически по твоите разбирания. хехехехе
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bnsbsl
Категория: Политика
Прочетен: 108377
Постинги: 42
Коментари: 80
Гласове: 143
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930