Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2009 15:38 - Седебната система отчита дейност със символични присъди
Автор: bnsbsl Категория: Политика   
Прочетен: 2433 Коментари: 5 Гласове:
0



На полицаите в Плевен им писна от ромските своеволия  

image

Плевенският окръжен съд стана за смях, след като даде абсолютно символични присъди срещу лидерите на ромската компания, която в петък срещу събота скочи на бой срещу плевенските ченгета в дискотека „Бижу“. Тогава 30 души бяха отведени в полицията, а шестима бяха изправени пред съда. Понеже се признали за виновни, поискали съкратено съдебно следствие гамените получиха наказание под минималното.Сергей Исаев и Тома Жеков ще лежат в затвора за по три месеца, Иван Пъшев е с 3-месечна условна. Бившият общински съветник Методи Петков и двама негови авери са наказани с пробация от по 7 месеца и забрана 1 година да стъпват в дискотека „Бижу“. Преди месец скандалният Методи бе осъден условно за източване на ДДС.

image

След като разбраха за решението на съда вчера, над 200 плевенски полицаи се събраха пред съдебната палата, за да протестират. Предстоят още протести, заканват се плевенските ченгета. Оттук -нататък, ако се наложи ще вземем нещата в свои ръце, допълват те.

Припомняме и какво се случи в нощта на петък срещу събота:
Рано призори четирима полицаи влезли за проверка в чалга залата на дискотека “Бижу” заради сигнал за бомба, който се оказал фалшив. Целият персонал и всички клиенти излезли, с изключение на голяма пийнала циганска компания от с. Буковлък. По масите пред всеки от тях имало по бутилка уиски, сметката била към 1500 лв. и мургавите искали да си допият.

image

“Беше унизително да ни обиждат и псуват. Някой от тях каза: как ще направя каквото нареди ченгето, нали после ще ми се подиграват”, разказва патрулиращ. След реплика на ромски всички скочили с юмруци и ритници срещу служителите на реда. На помощ пристигнало спецзвеното за борба с масовите безредици и скандалджиите били изведени принудително. Но в районното потрошили столовете.

Историята все още не е приключила. От събота насам полицаи охраняват доброволно къщата на спецченге в село Буковлък, откъдето е скандалната циганска компания. “Всеки ден ми пращат хабер да си събирам багажа. Заканват се, че ще запалят къщата ми, ще пострада семейството ми”, казва Емил Събев, който е от звеното, изпратено да укротява буйстващата компания. Ромите директно заявявали, че ще влязат през нощта в дома му и ще пребият всички членове на семейството му. Колеги на Събев посочиха, че се редуват да нощуват в дома му, за да се чувства той спокоен. „Охранявали сме толкова лица от подземния свят, а за нашия колега няма осигурена охрана“, изразиха възмущение плевенски полицаи.

Ето и моят кратък коментар по темата: Цигани продължават да грабят, бият, убиват и изнасилват безнаказано, а когато съвестни полицаи решат да изпълнят своя дълг ,биват обвинени в расизъм и изхвърлени на улицата. ДО КОГА!!!


Тагове:   Плевен,   бижу,


Гласувай:
0



1. damnation - Хъм. . . Трябва да озаконят лова на ...
05.08.2009 15:41
Хъм...
Трябва да озаконят лова на цигани - хем ще се реши проблема, хем ще има икономическа полза за държавата...
цитирай
2. kristofor52 - въпрос
06.08.2009 23:38
до кога ще се правят на палоумни и не респектират тия генетично збъркани създания на природата
цитирай
3. bnsbsl - БЪДИ НЕТОЛЕРАНТЕН !!!
07.08.2009 13:04
Стига с тая толерантност към малцинствата! ДО КОГА!!!
цитирай
4. анонимен - до когато не се осъзнае народа и не ...
08.08.2009 21:32
до когато не се осъзнае народа и не избере бнс да се оправят нещата
цитирай
5. анонимен - sim62 въобще не е силно. трябва и тук ...
08.08.2009 22:45
sim62 въобще не е силно.трябва и тук да е така.да им разрешат да стрелят когато ги нападнат,но не във въздуха а в главата направо!!!тогава ще си помислят дали ще нападат полицаи!!!и аз съм чувал че по времето на бай-Тошо не е имало такива неща.моето мнение е,че трябва да се въведе СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ и да се изпълнява,а не само като да го има и тогава ще си помислят дали ще нападат полицай!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bnsbsl
Категория: Политика
Прочетен: 108379
Постинги: 42
Коментари: 80
Гласове: 143
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930